20 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent talep süreci devam ediyor!

Avrupark Bahçekent talep süreci devam ediyor!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

İstanbul'un Avrupa yakasına kurulacak 1 milyon nüfuslu Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent. konutları, işyerleri, sağlık tesisleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla kendi kendine yeten bir yer olacak.



Bahçekent, önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bahçekent, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan dev şehir parkı Hayat Parkla da nefes alacak. 


EMLAK KONUT GÜVENCESİYLE 

160 bin metrekarelik alana kurulacak olan Hayat Park'ın üç tarafı sularla çevrili olacak. Parkta cami, biolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak. Cihan İnşaat'ın  Avrupark Bahçekent  projesi ise Hayat Park'ın hemen yanında yer alacak.  Cihan İnşaat  tarafından Emlak Konut GYO güvencesinde inşa edilen ve şuanda ön talep sürecinde olan Avrupark Bahçekent, önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. 83 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Avrupark Bahçekent'te 1.396 konutun yanı sıra 86 dükkan bulunuyor. Avrupark Bahçekent'te 1+l'den 4+l'e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Avrupark Bahçekent'te l+l'ler 60 metrekare, 2+1'ler 100 ila 120 metrekare, 3+1'ler 145 ila 150 metrekare, 4+1 dairelerse 160 ila 165 metrekare olarak planlanıyor. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön