28 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.




Cihan İnşaat, kendi markasıyla konut üretimine başladı. Kurtköy'de Park Life ve Park Town'u, Alanya'da Pamfilia Residence'ı, Akfırat'ta da Formula Country projesini yapan firma, son olarak Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor. Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Günan, gurbette yaşayan vatandaşlann izin döneminde gelerek projeyi görmesi için lansman kampanyasını uzattıklarını söyledi. 


Yeni Şafak 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek. Projede 1+1 daireler 220 bin liradan. Açıklama Cihan İnşaat Geliştirme Ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır'dan geldi. "Ev almak isteyen herkese şirket bünyesinde finans kolaylığı sağlıyoruz" diyen Bengi Hışır, "Kampanyamızdan yararlanıp peşinatın yüzde 25'ini verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak" dedi. Avrupark'ta 1+1'den 4+1'e daire tipleri mevcut. 


Posta



Geri Dön