25 / 04 / 2024

Axis AVM, Emlak Yatırımları Araştırması 2012'de AVM'de 2. oldu!

 Axis AVM, Emlak Yatırımları Araştırması 2012'de AVM'de 2. oldu!

Axis Kağıthane AVM, Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması sonucunda alışveriş merkezleri kategorisinde ikinci oldu...



AXİS KÂĞITHANE AVM, TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI EMLAK YATIRIMLARI ARAŞTIRMASI SONUCU ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KATEGORİSİNDE İKİNCİ OLDU.


Silverline, Ekonomist, Capital, Maison Française ve hurriyetemlak.com’un işbirliğiyle bu sene ikincisi gerçekleştirilen  “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması 2012” ödül töreni 30 Ocak 2013’te düzenlendi.


Türk Emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile organize edilen ve bir zirve havasında geçen törende, Türkiye’nin en başarılı emlak yatırımları ödüllendirildi. 


Axis Kağıthane AVM “En Başarılı Emlak Yatırımı AVM Kategorisi” nde ikincilik ödülüne sahip oldu.


Kağıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis Kağıthane AVM’de; ülkemizin saygın firmaları, en iyi mağazaları kiralamak için kolları sıvadılar. Modern mimarisi ile de dikkatleri üzerine çekecek olan Axis Kağıthane AVM’nin 2013 Nisan ayında kapılarını müşterilerine açması için hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor…


Kağıthane Cendere Caddesi’nde Nisan 2013’te hizmete girecek ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Axis Kağıthane AVM’de 100’ün üzerinde perakende mağazası bulunacak.

Media Markt, Cinepol Sinemaları, Makro Market, Playland Çocuk oyun alanı ve Bowling,  LCW, Kiğılı, Koton, English Home, Koçak Gold, e-bebek Turkcell, Avea, Quantum Saat, Siemens, U.S. Polo, FLO, İkiler, DE facto, Batik, Roman, Derimod, Atasun, Watsons, Avva, Lavazza, Mado, Sütiş, Kırkpınar, Beyce Döner, Tavvuk, Green Salad, Burger King gibi alanında lider firmalar kiralamalar yaparak AVM’deki yerlerini aldılar. Ülkemizin önde gelen firmalarının yoğun talep gösterdiği Axis Kağıthane AVM’de kiralama görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

15 markanın yer alacağı gıda katı için yaklaşık 520 başvuru geldi. 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı, bowling ve bilardo salonu, bölge halkının eğlence ihtiyacını karşılayacak.

Açık ve kapalı otoparkları bulunan Axis Kağıthane AVM, civarındaki geri dönüşümlerin tamamlanması ile adeta bölgenin kaderini değiştirecek.


Yeni açılan tüneller ile Mecidiyeköy’e 5 dakika, Beşiktaş ve Dolmabahçe’ye 10 dakikalık mesafesiyle Axis Kağıthane AVM adeta İstanbul’un merkezi konumunda. Yer aldığı lokasyon ve kavşak noktasında bulunması nedeniyle Axis Kağıthane AVM’nin Kemerburgaz bölgesine de hitap etmesi bekleniyor. 


Axis Kâğıthane AVM ile kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de yalnızca ticari bir alan değil, aynı zamanda ilçenin sosyo- kültürel yapısını değiştirecek bir merkez oluşturulması hedeflenmektedir.



Geri Dön