25 / 04 / 2024

Axis AVM Kağıthane kapılarını 2013 başında açacak!

 Axis AVM Kağıthane kapılarını 2013 başında açacak!

Kağıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis AVM Kağıthane'de; ülkemizin saygın firmaları, en iyi yeri kiralamak için kolları sıvadılar



 Modern mimarisi ile de dikkatleri üzerine çekecek olan Axis AVM Kağıthane'nin 2013 Mart ayı başında kapılarını müşterilerine açması için hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor...


Kağıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis AVM Kağıthane'de; ülkemizin saygın firmaları, en iyi yeri kiralamak için kollan sıvadılar. Modern mimarisi ile de dikkatleri üzerine çekecek olan Axis AVM Kağıthane'nin 2013 Mart ayı başında kapılarını müşterilerine açması için hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor...


Kağıthane Cendere Caddesi'nde Mart 2013’te hizmete girecek ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Axis AVM Kağıthane'de 100'ün üzerinde perakende mağazası bulunacak.


Axis AVM Kağıthane; Sur Yapı’nın, toplam kiralanabilir alanları 150 bin metrekarenin üzerinde olan AVM yatırımlarının ilk halkasını oluşturuyor.


LCW, Kiğılı, Mango, Makro marketler zinciri, Media Markt, Cinepol Sinemaları, English Home, Koçak Gold, Damat, Kemal Tanca, Turkcell, Avea, Bosch, Siemens, Armağan Giyim, Sarar, U.S. Polo, Koton, e-bebek gibi alanında lider firmalar kiralamalar yaparak, AVM'deki yerlerini aldılar. Ülkemizin önde gelen firmalarının yoğun talep gösterdiği Axis AVM Kağıthane'de kiralama görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.


15 markanın yer alacağı gıda katı için yaklaşık 520 başvuru geldi. 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı, bovvling ve bilardo salonu, bölge halkının eğlence ihtiyacını karşılayacak. Açık ve kapalı otoparkları bulunan Axis AVM Kağıthane, civarındaki geri dönüşümlerin tamamlanması ile bölge gelişimine büyük katkı sağlayacak.


Yeni açılan tüneller ile Mecidiyeköy'e 5 dakika, Beşiktaş ve Dolmabahçe'ye 10 dakikalık mesafesiyle Axis AVM Kağıthane adeta İstanbul'un merkezi konumunda. Yer aldığı lokasyon ve kavşak noktasında bulunması nedeniyle AxisAVM Kağıthane’nin Kemerburgaz bölgesine de hitap etmesi bekleniyor.


ABDULLAH KİĞILI

KİĞILI Yönetim Kurulu Başkanı

Kiğılı Şirketler Grubu olarak 1959 yılından bu yana gelişmeleri bir adım önden takip ederek markalaşma konusunda emin adımlarla ilerledik. Zamanında ve doğru belirlenen stratejilerle Kiğılı erkek giyiminde ülkemizin ilk akla gelen markası oldu. Bu öngörü doğrultusunda özgün mimarisiyle bölgesinde dönüşüme katkı sağlayan Axis AVM Kağıthane'de yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hayata geçirdiği projeleri takdirle izlediğimiz Sur Yapı'nın yatırım stratejilerine ve lokasyon seçimine duyduğumuz güvenle doğru bir karar verdiğimize inanıyorum. Sur Yapı'nın gerçekleştireceği diğer projeleri de ilgiyle takip edeceğiz.



MUSTAFA SONGOR

Makro Yön. Kur. Başkan Vekili

“Makro olarak Yatırımcı Grup Sur Yapıya güveniyoruz. Alışveriş merkezinin bulunduğu bölge ve konumun gelecek vaat ettiğine inanıyoruz. Ayrıca Axis AVM Kağıthane'de açacağımız bu yeni mağazamızın İstanbul'daki gücümüze güç katacağını; Makro Markasının İstanbul'daki büyümesine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.


Çok yakında Sur Yapı Kağıthane'den sonra Sultanbeyli’deki yeni bir Alışveriş Merkezinde de Makro Markasını göreceksiniz. Kısacası Makro İstanbul'da önemli yatırımların bünyesinde olmaya ve müşterilerine hep kaliteli, hep ucuz hizmetini sunmaya devam edecektir."


İsmet Koçak

Koçak Gold Yönetim Kurulu Başkanı

2012 yılı itibariyle 55. yılımızı geride bırakacağız. Bugün Koçak Gold yurt içi ve yurt dışında toplam 32 konsept mağazası ve 1000'i aşkın satış noktasıyla tüketicilere hizmet vermekte. Perakende mağazalarımız, tam bir kuyum dükkânı olarak bulunduğu bölgenin en işlek caddelerinde ve en önemli AVM'lerde yer almaktadır.


Her geçen gün bayi sayımız hızla arttığı gibi en büyük hedefimiz ise; yurt dışında açtığımız ve açacağımız mağazalarımız, özgün tasarımlarımız ve yeniliklerimiz ile perakende sektörüne yöneren önemli bir firma olmak ve bir dünya markası konumuna ulaşmaktır. SurYapı ile Koçak Gold markasının buluşması ise tam bu hedef doğrultusunda gerçekleşmiştir.


Hızla büyüyen firmamızın vizyonu ile örtüşen bir projede yer almak bizim için oldukça önemli. Firmamız Axis AVM Kağıthane'nin lofesyonuna ve projeye inanmıştır. Bunun yanı sıra Sur Yapı güvenilirliği de bizim için çok önemli bir unsur olmuştur. Kağıthane bölgesinde yer alacak olan bu projede Koçak Gold olarak uygun fiyat avantajları, ürün çeşitliliği ve kaliteli hizmet anlayışı ile yer alacağız ve Kağıthane halkına güvenilir bir markadan alışveriş etme imkanı sağlamanın yanı sıra müşteri memnuniyetini de en üst seviyelere çıkaracağımıza inancımız tam.



Geri Dön