27 / 04 / 2024

Axis AVM ziyaretçilerini keyifli Bayram etkinlikleri bekliyor!

Axis AVM ziyaretçilerini keyifli Bayram etkinlikleri bekliyor!

Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı’nda çocukları ve ailelerini sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Axis Kâğıthane AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var...





Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı’nda çocukları ve ailelerini sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Axis Kâğıthane AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var. Çocukların severek seyrettiği çizgi film kahramanı Caillou 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Axis’i ziyaret ediyor. 


Axis AVM, Kurban Bayramı boyunca etkinlik ve kampanyaları ile ziyaretçilerine keyifli anlar vaat ediyor. Bayram boyunca eğitmenler eşliğinde hat sanatının inceliklerini öğrenecek olan Axis misafirleri, karikatür sanatçılarına kendi resimlerini çizdirebilecekler. Mini Club Aktivitesi ve sanat atölyesiyle çocuklara dört gün boyunca neşe dolu saatler yaşatacak olan Axis, bayram sonrasında, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde, çocukları çok sevdikleri çizgi film karakteri Caillou ile buluşturacak.


Kâğıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve 10 salonlu Cinepol Sinemaları ile bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Tekstilden spora, çocuktan elektroniğe çok sayıda ve hemen her alanda hizmet veren mağazalarının yanı sıra yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.


Axis Kağıthane AVM Hakkında: 

21 yıllık sektörel birikimiyle endüstriyel tesis, ofis ve konut alanında geliştirdiği yüksek kaliteli mimari ve inşa ettiği özgün yaşam alanlarıyla markalı konut sektöründe fark yaratan Sur Yapı ile orman endüstrisi, kişisel bakım ürünleri, kimya, kâğıt sanayi ve liman işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren Hayat Holding ortaklığında hayata geçen Axis, Kâğıthane’nin ilk alışveriş merkezidir. 



Ali Naz Bayan, Ali Naz Erkek, Altın Makas, Altın Yıldız, Antep Lahmacun, Arçelik, Armine, Atasun Optik, Avea, Avva, Ay Yıldız, Axis Eczane, Batik, Bedline, Bereket Döner, Beyce Döner, Bosch, Burger Kıng, Burger Kıng-Dondurma, Carwax, Chocokeyif, Cinepol Sinemaları, Coffee Shop Company, Colıns, Çiğköftem, Çöpçü Gıda, Çörekotu, De Facto, Derimod, Eklercim, English Home, Esse Ev Ürünleri, Eşarp, Flo, Flormar Kozmetik, Green Salad, Gülaylar Altın, HRC, Kiğılı, Koçak Gold, Koton, Köfteci Ramiz, KRC, Kumpir Box, Lavazza, LC Waikiki, Mado, Magic Corn, Mavi, Maxi Dry, Media Markt, Mr. Toaster, Penti, Pinkswans, Playland Oyuncak, Quantum Saat, Sabri Özel, Shaka, Siemens, Soobee, Süvari, Tatil.com, Tavvuk, Tefal, Teknostop, Tobacco Shop, Turkcell, Uyum Market, Vodafone, Waffle Art, Watsons, Yves Rocher gibi alanında lider onlarca marka bulunmaktadır. 



Geri Dön