19 / 03 / 2024

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis AVM

Axis İstanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları...



Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.  Sur Yapı  imzası ile yükselen projede yer alan ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Ofis alanlarının 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede sabit kur avantajı sunuluyor.


Axis istanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. 195 adet A Plus ofisten meydana gelen projede ofis alanları 7 bin 500 metrekareye kadar çıkabiliyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde toplantı salonları, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası, kafeler, kat bahçeleri, oturma terasları, IT hizmeti, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, AVM, sinema salonları, restoranlar gibi alanlar yer alıyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları 284 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almka için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön