20 / 04 / 2024

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?



Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


İsteğe bağlı olarak ofislerin 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilen projenin ön girişinde  Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa ortak kullanım alanları kapsamında geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Sur Yapı tarafından İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projede ofislerin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön