29 / 03 / 2024

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...




İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen Axis İstanbul AVM bugün açıldı. Peki Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri nedir?


Axis İstanbul Topçular'da kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri.


Axis İstanbul AVM yeri nerede?

Vatan Caddesi’nde yer alan anıt mezarın karşısında inşa edilen Axis İstanbul,  Bayrampaşa metro istasyonu ve metrobüse yakın konumda yer alıyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa metro ulaşımı:

Aksaray Havaalanı metrosunun Bayrampaşa durağı Axis İstanbul AVM'nin önünde bulunuyor.


Axis İstanbul mağazaları:

Axis İstanbul AVM mağaza listesi: İpekyol, Tuğba, De facto, Greyder, Palette,  Kemal Tanca, LCW, TeknoSA, Cinemaximum, Samsung, Kahve Dünyası, Mavi Jeans, Flormar, Özsüt, Hotiç, FLO, Aker, Dockers, Divarese.


550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Bayrampaşa Axis İstanbul'da 93 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 195 adet ofis de bulunuyor.


Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri nedir?

Axis İstanbul adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad.  Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı Eyüp 

Axis İstanbul telefon numarası : (0212) 565 64 48 - 49



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön