19 / 04 / 2024

Axis İstanbul Eyüp'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

Axis İstanbul Eyüp'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Axis İstanbul'da ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim yapılıyor. Sabit kur avantajı sunulan projede 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor



OFİS sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile hayata geçirilen Axis İstanbul'da kampanya düzenlendi. 1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, Eyüp'te yapımı başlayan Axis İstanbul projesi için cazip ödeme avantajları sunuyor. 'A Plus Kampanya' süresince yüzde 10 indirim seçeneği ile yüzde 25 peşinat ödenen ofisler için teslim sırasmda yüzde 25 daha ödeme gerçekleştiriliyor. Sabit kur avantajı ve 60 ay vade farksız ödeme seçeneği de ofis sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Axis İstanbul'da ofisler, KDV hariç 327 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


ULAŞIMI KOLAY 

A Plus ofislerin bulunduğu Axis İstanbul'un ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Metrobüse 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul'un yakınındaki metro ile Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Y enikapı-SultanahmetSirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor. Tarihi yarımada manzarası ve avantajlı ödeme koşullarıyla Axis İstanbul, 74 ile 210 metrekare arasmda değişen ofisleri, kurumsal firmalar için 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilen ofisleri ile ticari hayatın merkezi olacak. 


170 MAĞAZA 

Axis İstanbul'da resepsiyon ve concierge hizmetlerinin yanı sıra; geniş toplantı odaları, yeni nesil sessiz çalışma odaları, IT hizmetleri, teknoloji, arşiv, hobi ve oyun odaları, vale hizmeti, Print Center, kargo-posta dağıtım odası ve fitness center gibi modern çalışma hayatının tüm gereksinimleri bir arada bulunuyor. Günlük hayatin stresinden uzaklaşmak isteyenler için spor merkezi, sinema salonları ve kat bahçelerinin yer aldığı Axis İstanbul, ayrıcalıklı bir ofis yaşamı sunuyor. Ulusal ve uluslararası markalardan oluşan 170 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinde, dünya mutfaklarından oluşan geniş restoran yelpazesi ve kafeler de bulunuyor. 


'İnşaat siyasi istikrara endeksli'


İNŞAAT sektöründe ™ 2014 yılını değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkam Altan Elmas, "Geçen yıl konut satışı rakamları 1 milyon 165 bine ulaştı. Yine 2014 yılının başında konut kredi bakiyesi 101.2 milyar TL iken kasım ayında bakiye yüzde lO'luk artış ile 111.3 milyar liraya ulaştı" dedi. Ağustos 2014'e kadar bir önceki yılın konut satış rakamlarının altında kalan konut satışlarının Ağustos 2014'ten itibaren yüzde 25, eylülde yüzde 13 ve ekimde yüzde 25'lik artış yaşandığını belirten Elmas, ertelenen talebin Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası alışverişe döndüğünü ifade etti. Elmas, 2015 beklentileri için de şunları söyledi: "Genel seçim yılı olmasına rağmen siyasi ve ekonomik istikrarın devam edeceğini öngörüyoruz. 


Dünyadaki petrol ve emtia fiyatlarının geri gelmesi ile Türkiye ekonomisine pozitif yansıyacağını ve aynı zamanda inşaat sektörüne de maliyet avantajı olarak olumlu yansıyacağını öngörüyoruz. Konut satış adetleri ülkemizde konut talebinin devam ettiğini gösteriyor. Bu talebin konut kredi faizlerinin yüzde l'in altında seyretmesi sonucunda 2015 içerisinde de devam edeceğini düşünüyoruz. İnşaatta büyüme 2015 yılında dönemsel dalgalanmalarla birlikte siyasi istikrar endeksli devam edecektir" 


Hürriyet Ek


Geri Dön