19 / 04 / 2024

Axis İstanbul fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul fiyatları ne kadar?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesi Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. Peki Axis İstanbul fiyatları ne kadar?



Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde yer alan ofislerin alanları 90 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Axis İstanbul fiyatları ne kadar sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Projenin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Bayrampaşa  Axis İstanbul  projesinin Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Atatürk Havalimanı gibi merkezi bölgelere ulaşım kolaylığı bulunuyor.


Axis İstanbul fiyatları ne kadar?


Axis İstanbul projesinde yer alan ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 indirim uygulanan projede 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanıyor. 


Axis İstanbul ofis projesinin sosyal imkanları arasında sinema ve toplantı salonlarının yanında; arşiv odası, print center, oturma terasları, AVM, spor salonu, kat bahçeleri, kafeler, hobi ve oyun odası, restoranlar, fitness center ve geniş lobi alanları da yer alıyor.


Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Sur Yapı Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön