24 / 04 / 2024

Axis İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Axis İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde konumlanan Axis İstanbul ne zaman tamamlanacak sorusuna 2016 yılının Aralık ayı içerisinde cevabı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor...



Sabit kur avantajı sunulan  Axis İstanbul  ne zaman tamamlanacak sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede 72 aya kadar vadelendirme de yapılıyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesinin sosyal donatı alanları arasında, AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası yer alıyor. 


Lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde yaşama geçirilen Axis İstanbul ne zaman tamamlanacak sorusuna 2016 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Proje,  Sur Yapı  imzasıyla yükseliyor. 


İçerisinde;  195 adet A plus lüks ofis ve 60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunan Sur Yapı Bayrampaşa Axis İstanbul projesinde ofis tutarının  yüzde 50'si peşinat veriliyor. Kalan tutar 36 ay vade farksız taksitlendirildiğinde ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Ofislerin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Axis İstanbul'da ofis alanları 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede, 74 metrekare ofislerin fiyatları KDV hariç 284 bin dolardan başlıyor. 


Ödeme planına göre; yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Axis İstanbul ne zaman tamamlanacak sorusuna cevap olarak 2016 yılının Aralık ayında deniliyor. 


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön