19 / 04 / 2024

Axis İstanbul ödeme planı!

Axis İstanbul ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul ödeme planı haberimizde yer alıyor.



Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile yükselen Bayrampaşa  Axis İstanbul  ofis projesinin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu yer alıyor.


Sur Yapı Axis İstanbul 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden oluşuyor. Projede ofislerin alanları 90 metrekareden başlangıç gösteriyor, 210 metrekareye kadar çıkıyor. 


Metrobüse 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul Edirnekapı 'da toplantı salonları, oturma terasları, AVM, kat bahçeleri, sinema salonları, arşiv odası, spor salonu, restoranlar, fitness center, geniş lobi alanları, hobi ve oyun odası, kafeler ve print center gibi sosyal alanlar mevcut.


Sabit kur avantajı sağlanan Axis İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor. Proje toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. 


Axis İstanbul satış ofisi adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön