26 / 04 / 2024

Axis İstanbul Ofisleri ne zaman teslim?

Axis İstanbul Ofisleri ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Satış süreci devam eden Axis İstanbul'da yer alan ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor, 120 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Axis İstanbul ofisleri ne zaman teslim edilecek?



Axis İstanbul Ofisleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan tutar için 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.


Sur Yapı  Axis İstanbul  ofis projesinin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu yer alıyor. Proje metrobüse 600 metre uzaklıkta yükseliyor.


İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde hayata geçirilen Axis İstanbul Ofisleri  Sur Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul; AVM, oturma terasları, kafeler, restoranlar, print center, arşiv odası, fitness center, spor salonu, hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, geniş lobi alanları, toplantı salonları ve sinema salonları gibi sosyal alanlardan oluşuyor.


Axis İstanbul Ofisleri ne zaman teslim? sorusuna 2016 yılı Aralık ayı yanıtını verebilmek mümkün. Projede ofisler 327 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Axis İstanbul satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön