28 / 03 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları!

Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Sur Yapı ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.



Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. Projede ofisler isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Axis İstanbul  Sur Yapı  ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Ofis alanlarının 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar yükseldiği projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak.


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön