23 / 04 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim!

Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.



Sosyal kullanım alanları içerisinde projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Axis İstanbul  Sur Yapı  projesi ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar yükseliyor. Proje İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor. 


Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede ofis teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılması planlandı. Projedeki ofisler isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 


Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim!

Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön