28 / 03 / 2024

Axis İstanbul'da yüzde 10 lansman indirimi!

Axis İstanbul'da yüzde 10 lansman indirimi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Axis İstanbul ofislerinde yüzde 10 lansman indirimi ve 72 ay ve taksit imkanı sağlanıyor. Axis İstanbul projesindeki ofislerin tamamı Haliç ve Şehir merkezi manzaralı...




Sur Yapı ve Hayat Holding ortak projesi olarak hayata geçirilen  Axis İstanbul  projesi, İstanbul Edirnekapı'da konumlandırılıyor. Proje, Fatih Vatan Caddesinde yer alan Anıt Mezarı karşısında yükseliyor. Axis İstanbul'da 72 ay taksit ve yüzde 10 lasman indirimiyle ofis sahibi olmak mümkün.


Edirnekapı Axis İstanbul projesinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Projeye Aksaray-Kirazlı metrosu ile ulaşım sağlamak mümkün.


Axis İstanbul da yüzde 10 lansman indirimi!


Axis İstanbul projesi kapsamında toplantı odaları, print center, teknoloji odaları, arşiv odaları, kargo posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, çok amaçlı salonları  bulunuyor. Projedeki ofislerin büyüklükleri 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  Axis İstanbul projesindeki ofislerin tamamı Haliç ve Şehir merkezi manzaralı...


Sur Yapı Axis İstanbul'un sosyal olanakları arasında; spor merkezi, çocuk oyun alanları,sinema salonları,kat bahçeleri,restoran ve kafeler mevcut.


Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr

Öznur Yaslı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön