29 / 03 / 2024

Axis Kâğıthane birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor!

 Axis Kâğıthane birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor!

Kâğıthane ’nin ilk ve tek AVM 'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı ’nda da çocukları ve aileleri sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...




Bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Axis Kâğıthane AVM, ziyaretçilerine alışveriş olanaklarının yanı sıra keyifli zaman geçirebilmeleri için sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 4 Ekim tarihinde Axis AVM’de sinemaseverle buluşan Cinepol Sinemaları’nın, vizyonda yer alan birbirinden başarılı filmlerle İstanbul genelinde en çok izleyici ağırlayan lokasyonlar arasında üst sıralarda yer alması bekleniyor. 


Son teknolojiye sahip salonları ve dev perdeleri film seyretmeyi doyumsuz bir keyif haline getiren Axis, 10 salonu 1000 koltuk kapasitesine sahip Cinepol Sinemaları ile İstanbul AVM ‘lerinin en geniş kapasiteli sinemalarından birini İstanbul halkının hizmetine sundu.


Axis AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var. Çocukların severek seyrettiği çizgi film kahramanı Caillou 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Axis’i ziyaret ediyor.


Axis AVM, Kurban Bayramı boyunca etkinlik ve kampanyaları ile ziyaretçilerine keyifli anlar vaat ediyor. Bayram boyunca eğitmenler eşliğinde hat sanatının inceliklerini öğrenecek olan Axis misafirleri, karikatür sanatçılarına kendi resimlerini çizdirebilecekler. Mini Club Aktivitesi ve sanat atölyesiyle çocuklara dört gün boyunca neşe dolu saatler yaşatacak olan Axis, bayram sonrasında, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde, çocukları çok sevdikleri çizgi film karakteri Caillou ile buluşturacak.


Bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve 10 salonlu Cinepol Sinemaları ile eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Tekstilden spora, çocuktan elektroniğe çok sayıda ve hemen her alanda hizmet veren mağazalarının yanı sıra yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.


Geri Dön