18 / 04 / 2024

Ayaş Talya Thermal Resort iletişim!

Ayaş Talya Thermal Resort iletişim!

Toplamda 957 daireden meydana gelen Talya Thermal Resort'ta ömür boyu devremülk tapuları hemen teslim ediliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Talya Thermal Resort iletişim bilgileri şöyle:



Ankara'nın Ayaş ilçesinde inşa edilen Talya Thermal Resort'ta toplam 957 devremülk daire bulunuyor. Devremülklerde yılda 7 ya da 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. 


Talya Thermal Resort Tesisleri'nde dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor. Tapular ömür boyu olup miras bırakılabiliyor. 


Ayaş Talya Thermal Resort;

28 adet 2 oda  1 salon VIP plus dubleks teras,

63 adet 2 oda  1 salon VIP Teras,

33 adet 1 oda  1 salon VIP teras, 

579 adet 1 oda  1 salon suit daireden meydana geliyor.


Ayaş Talya Thermal Resort iletişim!

Ayaş Talya Thermal Resort iletişim numarası 444 0 757 olarak belirlendi.  Ankara  Talya Thermal Resort Tesisleri'nde yer alan daireler 70 metrelkare ile 89 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.


Proje dahilinde tropikal sera, termal mağra havuzu, kafeler ve restoran, termal mağra havuzu, Türk hamamı, kamelya ve spa merkezi bulunuyor. Ayrıca 10 bin metrekare büyüklükte kumsal yapay dalgalı havuz da mevcut.


Talya Thermal'in sosyal alanları arasında atlı spor klübü, model uçak pisti, oyun alanları, aqua park, çocuk oyun alanları, kreş, buz pateni pisti de yer alıyor.


Adres : Ayaş içmeceler yolu 2. Km. Çağa Belgesi Ayaş – ANKARA


Ayaş Talya Thermal Resort iletişim

Tel : 444 0 757

Web: www.talyatermal.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön