23 / 04 / 2024

Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması için kampanya başlatıldı!

Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması için kampanya başlatıldı!

Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması için Milli Türk Talebe Birliğince (MTTB) başlatılan kampanyaya Malatya'da çok sayıda vatandaş destek verdi. Vatandaşlar kampanyaya destek vermeye çağrıldı...



Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması için Milli Türk Talebe Birliğince (MTTB) başlatılan kampanyaya Malatya'da çok sayıda vatandaş destek verdi.

 

MTTB Malatya Şubesi, "Peygamberimizin işareti, Fatih'in emaneti, büyük Türkiye'nin alameti Ayasofya açılsın" sloganıyla başlatılan kampanyayı duyurmak amacıyla Soykan Parkı'nda çadır kurdu.


Görevliler, cuma namazının ardından vatandaşlardan kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu. Çok sayıda vatandaş, hazır dilekçeleri imzalayarak kampanyaya destek verdi.


MTTB Malatya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Gezer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ayasofya'nın yeniden cami olarak açılması için dilekçe kampanyasını Malatya'da bugün itibarıyla başlattıklarını söyledi.


Ülke genelinde yürütülen kampanyanın İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü olan 29 Mayıs'ta sona ereceğini belirten Gezer, toplanan dilekçelerin Başbakanlığa teslim edileceğini dile getirdi.


Gezer, vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırdı. 




AA


Geri Dön