29 / 03 / 2024

AYD İnşaat ev dekorasyonu hizmeti de veriyor!

AYD İnşaat ev dekorasyonu hizmeti de veriyor!

Ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşan Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci kendi iş yerini hizmete açtı. AYD dekorasyon, sektöre yeni bir kalite kazandırmayı hedefliyor..



TORBALI'DA yatırımcıların en çok rağbet ettiği sektör olan inşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Yıllık bin apartman dairesinin satıldığı ilçede, her gün yeni konutlar inşa ediliyor. Uzun yıllar boyunca bu sektörde hizmet veren Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci Emlak ve ev dekorasyonu üzerine firma açtı. Uzun yıllar dekorasyon üzerine kendisini geliştiren Aydemir ve Zencirci dekorasyon konusunda uzman oldu. 12 yaşında dekorasyon işine başlayan Mehmet Latif Aydemir yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiriyor. 1 ay önce Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan 150 metrekarelik alanda hizmete giren işletme, bir evin iç dizaynı için gereken her türlü hizmeti veriyor. 35 yıldan bu yana binaların alçı dekorasyon sektöründe önemli işlere imza atan AYD dekorasyon, başta Torbalı olmak üzere İzmir'de de sayısız büyük projelere imza attıklarını ifade etti. Deneyimli bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Fahrettin Zencirci, ''Vatandaşlar artık kapı kapı dolaşmak zorunda değil. Evleriyle ilgili bütün hizmeti veriyoruz. Evin iç dekorasyonu için her türlü hizmeti sunuyoruz'' dedi.


35 YILLIK DENEYİM


EV dekorasyonu sektöründe uzun yıllar boyunca çalışan ve vatandaşların yaptırdıkları işlerden memnun kalmaması nedeniyle harekete geçen Mehmet Latif Aydemir, daha kaliteli bir hizmet vermek adına bu yatırımı gerçekleştirdi. İşletme bünyesinde alçı dekorasyon işleri gibi geniş kapsamlı bir hizmet veriliyor. Hepsi alanında uzman personele sahip olduklarını dile getiren AYD Dekorasyon firmasının ortaklarından Mehmet Latif Aydemir, ''Geniş hizmet ağına sahibiz. Kaliteli ürünlerimizle vatandaşlara her türlü seçenek imkânını sunuyoruz. Ekibimizle birlikte, ilçe halkına en iyi hizmeti vermek için gayret göstereceğiz. Bu sektördeki en önemli eksiklik kaliteli işçilik. Ustalarımız 20 yıldır bu sektörde profesyonel olarak çalışıyor. Hem ürün kalitemize hem de ustalarımızın işçiliğine güveniyoruz'' şeklinde konuştu.


''HER ZAMAN İYİSİNİ DEĞİL EN İYİSİ İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ''


SON sistem teknolojik makineleri Torbalı'ya getirerek bu alanda ilklere imza attıklarını kaydeden Mehmet Latif Aydemir, ''Yaptığımız çalışmalarla her zaman iyisini değil en iyisi ve en yenisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bir şehrin güzelliği ve cazibeliği binaların estetik görüntüsüne bağlıdır. Binaların ve mekanların estetik görüntüsü her zaman güzel izlenimler bırakır. Torbalı'nın daha güzel ve daha estetik bir görünüme sahip olması için biz de son sistem kompozit değişik tarzları bir arada taşıyan makineleri Torbalı'ya getirerek Torbalı halkının hizmetine sunuyoruz. Caddede sokakta gezerken bir işyeri, kafe, lokanta ya da restoranta gittiğimizde mekanların güzelliği bizi cezp ediyor. Bu gibi alanların dekorasyonunda ve cephe giydirilmesinde son sistem teknolojileri kullanarak cazibeliği artırdık. Bu güne kadar başta Torbalı olmak üzere civar il ve ilçelerde sayısız işlere imza attık'' ifadelerini kullandı.


25 İŞÇİ İSTİHDAM EDİYOR


SON yıllarda ağırlıklı olarak cephe giydirme ve alçı dekorasyon sektöründe hizmet verdiklerini belirten Mehmet Latif Aydemir, 25 işçiye iş istihdamı sağladıklarını ve her geçen gün sayının arttığına işaret etti. Yaptıkları çalışmalarla çevre ilçelerle mukayese konusunda Torbalı'nın çok çok ileride olduğunu savunan Mehmet Latif Aydemir, ''Bizim en büyük avantajımız yeni çıkan ve tanıtılan ürünü anında Torbalı piyasasına sunmaktır. Bunu gören halk her geçen gün evlerinin, işyerlerinin ve bürolarının daha da güzel görünmesi için bizlere ulaşıyor'' diye konuştu. N


Torbalı Ege


Geri Dön