19 / 04 / 2024

Ayde Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayde Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayde Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015 'te, Sultanbeyli'de, Doğan Demirci Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Ayde Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Demirci Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ayde Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A.Şirket her türlü inşaat işleri yapar.Konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak ,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazailer üzerinde kat karşılığı binalar,meskenler yapmak,yaptırmak,satmak ve kiraya vermek. B.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat,inşaat taahhüt'ü ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar ,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kirya vermek. C.Yurt içi ve yurt dışındaki , resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf,açık arttırmak,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılcak her türlü küçük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. D.Bakanlıkların ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların,kamu iktisadi teşebbüşleri,iktisadi devlet teşekkülleriikamu iktisadi kuruluşları,kamu bütçeli daireler,mahalli idareler,belediyeler.,yapı kooperatifler,özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleyi çıkarılan inşaat,elektrik,tesisat,yol,su,kanalizsasyon,doğalgaz,altyap ı,üstyapı,dekorasyon,restorasyon işlerin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek ,ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak teslim etmek.ihtira beratı,patent,lisans,marka gibi hakları satın almak. E.Her türlü dekorasyon işleri,onarımı.tamirat ve boya işleri yapmak.yaptırmak. F.Her türlü bina.büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık,etüd,araştırma,tasarım,fizibiliteler yapmak,bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. G.Her türlü inşaat malzemelerinin alım satımını yapar,konusu ile ilgili her türlü hafriyat ve nakliye işi yapar,yaptırır. H.Her türlü inşaat içi,şehirlerarası yolcu ve yük taşımacılığı yapar.Öğrenci ve personel taşımacılığı yapar. I.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar kiraya verir bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi ifraz,tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön