25 / 04 / 2024

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kazım Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Aydemir tarafından kuruldu.


Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri..


Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Selahaddin Eyyubi Mah.1514 Sk. No.1-3/2 Esenyurt 



Geri Dön