26 / 04 / 2024

Ayder'e kentsel dönüşüm yakışacak!

Ayder'e kentsel dönüşüm yakışacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uzungöl’de incelemelerde bulundu. Soylu, ''Ayder’i bu yapılanmayla değil kentsel dönüşüm ve değişimle şanına yakışır bir hale getireceğiz'' şeklinde konuştu.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Rize’de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Soylu, Uzungöl’de incelemelerde bulundu. 


Soylu, "Şuan ki Ayder bizim temsilimiz olamaz. Allah’ın bize verdiği Ayder bambaşka. Biz Ayder’i kirlettik, rezil ettik. Buranın üzerinde inşallah devlet olarak özellikle duracağız. Ayder’i bu yapılanmayla değil kentsel dönüşüm ve değişimle inşallah hakikaten şanına yakışır bir hale getireceğiz. Bugün aynı şekilde İçişleri Bakanımız ile Uzungöl’ü konuştuk. Aynı değişim ve dönüşümüne Uzungöl’de de yapmamız lazım. Bunlar çekim alanı. Bunu yaptığımız anda buraya gelip gidenlerin sayısı çok fazla olur" şeklinde konuştu.


Rize’den Uzungöl’e geçerek akşam saatlerinde bir dizi incelemeler yapan Soylu, şletme yetkilileri ve vatandaşlarla görüşerek yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.



Milliyet


Geri Dön