18 / 04 / 2024

Aydın Çıldır Havaalanı 2019'a kadar şekillenecek!

Aydın Çıldır Havaalanı 2019'a kadar şekillenecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle gittiği Avrupa’da ‘Başkanlık ve Yeni Anayasa hakkındaki bir dizi sempozyuma katıldıktan sonra ayağının tozuyla yurda döner dönmez Aydın ile ilgili müjde verdi.



1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nden bu yana geçen süreç dahilinde sözünü verdikleri yatırımların hayata geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen AK Parti’li Öz, “Çevre yolumuz en kısa zamanda bitecek. Üst geçit bitme aşamasına geldi. Aydın’a öncelikli olarak bu iki sözü vermiştik. Çıldır Havaalanı’nı da unutmadık. Çıldır Havaalanı’na 2019’a kadar şekil vereceğiz” dedi.

“AYDIN’DA PROJE BAZLI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Aydın’da kurulması halen gündemdeki sıcaklığı koruyan 800 Yataklı Bölge Hastanesi için Kalkınma Bakanlığı Yüksek Planlama Kurulu’nun nihai karara varır varmaz çalışmalara başlanacağını belirten Öz, “İl genelinde proje bazlı çalışmalarımız devam ediyor. Aydın’da Köşk, Kuyucak gibi belediyelerimizin talebi üzerine Spor Toto kaynağından karşılanmak üzere toplamda 18 halı sahayı hizmete açtık. Nazilli ve Kuşadası’na yüzme havuzu kazandırdık. Yine Nazilli Kapalı Spor Salonu için arazi sorununu çözmeye çalışıyoruz. Parası hazır ancak yer sorunu var. Yeni imar planı hazırlanması akabinde sözümüzü yerine getireceğiz” dedi.

“HİZMETE KESİNTİSİZ DEVAM EDECEĞİZ”

25. ve 26. Dönem dahilinde Aydın Milletvekili olarak 18 ayı geride bıraktığını belirten Öz, “Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bizim özellikle 1 Kasım’dan sonraki yaşadığımız süreç, siyaseten bizlere çok deneyimler kazandırdı. Olağanüstü ve normal kongrelerin yanısıra genel başkan değişikliği ve 15 Temmuz Kalkışması yaşadık. Yine önümüzdeki dönemde referandum yaşayacağız. Aydın’ı ihmal etmeden  Ankara  gündemiyle yoğun olarak hizmete kesintisiz devam edeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE, YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK SİSTEMİ’NE HAZIR”

AK Parti Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle 3-6 Kasım tarihleri arasında ‘Anayasa, Başkanlık Sistemi ve 15 Temmuz’ konularıyla ilgili olarak Avrupa’daki yurttaşların geniş katılımlarıyla bir dizi konferanslar verdiğini belirten Öz, “Orada programa katılan yurttaşlarımızdan en az yirmi tanesinin 15 Temmuz Kalkışması’nda yurdumuzda olduğunu ve sokağa çıktıklarını duymak bizleri çok mutlu etti. Türkiye olarak yeni anayasaya ve başkanlık sistemine hazırız diye düşünüyorum. İsveç ve Norveç’te gayet verimli temaslarda bulunarak Aydınlı hemşerilerimizle ve oralarda yaşayan insanlarımızla bir araya geldik” diye konuştu. 


Aydın Denge Gazetesi


Geri Dön