26 / 04 / 2024

Aydın Didim'e 4 yeni proje!

Aydın Didim'e 4 yeni proje!

Didim CHP ilçe Başkanı Gökmen Karataş, yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Didimle ilgili problemleri dinleyen özlem Çerçioğlu yakın zamanda Didim'deki yatımları yerinde anlatacağını belirtti.



Didim CHP ilçe Başkanı Gökmen Karataş ile yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Didimle ilgili problemleri dinleyen özlem Çerçioğlu yakın zamanda Didim'i ziyaret edip sorunları ve yatımları yerinde anlatacağını belirtti.


Yeni alınıp plaka işlemleri süren Büyükşehir'e ait Halk Otobüsünün 1 Şubat tarihinde Didim ile ilçeler arasında hizmete başlayacağı müjdesi verildi.


Akbük Paket Arıtma tesisi kapasite artırma çalışmaları ve köklü bir çözüm için çalışmalar yaptırdığını söyleyen Çerçioğlu, Didim'e bir kültür merkezi bir spor salonu ve terminal yapmayı hedeflediklerini belirtti ve 2016'nm Didim için yatırımlar yılı olacağını da söyledi. Didim heyeti ise Altmkum'da Ege Et satış yeri ile Halk Ekmek büfe konulması noktasında talepleri iletirken Çerçioğlu talebi değerlendireceğini belirtti.


Habertürk Egeli


Geri Dön