26 / 04 / 2024

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü Forum Aydın'a stand açtı!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü Forum Aydın'a stand açtı!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İI Müdürlüğü, İl Spor Merkezlerinin ve bu yıl ilk defa faaliyete geçecek olan Engelliler Spor Merkezleri'nin tanıtımı için Forum Aydın AVM'de stand açtı.



Forum AVM'de açılan standın açılışına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, antrenörler ve spor servisi katıldı. Standda GHSİM tarafından Spor Okullarına kayıt yaptırıldı. 

1 Haziran'da kayıt alınmaya başlayan ve 5 ile 18 yaş arasında çocukların başvuru yapabildiği kurslara bin 200'e (binikiyüz) yakın başvuru yapıldı. 29 Haziran'da kayıtların son bulması ile start alacak olan kurslarda atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bocce, boks, cimnastik, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kıck boks, masa tenisi, muay thaı, okçuluk, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve wushu olmak üzere 22 ayrı kategoride çalışmalar yapılacak. Efeler ve diğer bazı ilçelerde açılacak olan İl Spor Merkezleri'ne başvuru yapmak için form doldurmak gerekiyor. Başvuruları kabul etmek ve kursların tanıtımını sağlamak adına İl Müdürlüğü personeli tarafından Efeler'de Forum Alışveriş Merkezi, Sevgi Yolu ve Atatürk Spor Salonu gibi noktalarda stantlarda çalışmalar yürütülüyor. 

Zeynel Akın, yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın ayaklarına kadar gelen İl Spor Merkezleri ve Engelliler Spor Merkezleri kayıt noktalarından son derece  memnun oldukları görülmüş, anne-babaların çocuklarıyla iç içe bir aktiviteye katılmaktan son derece mutluluk duyduklarını il spor merkezlerimize yapılan kayıtlarla en güzel şekilde ifade etmişlerdir. Forum AVM'ye gelerek karne sevincini yaşayan gençlerimizin de yaz tatilinde spor yapmak istediklerini stantlarımıza gelip broşür ve bilgi almışlar sonrasında da kayıt yaptırmışlardır. 

Vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgiden memnun kalırken bu tanıtımları, etkinlikleri, aktiviteleri düzenleyen tüm spor servisi personelimize ve antrenörlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Tanıtımlarımız, kayıtlarımız ve çalışmalarımız bir an olsun hız kesmeden devam edecektir" dedi. 


Aydın Ses


Geri Dön