26 / 04 / 2024

Aydın Karacasu'nun yol sorunu çözülüyor!

Aydın Karacasu'nun yol sorunu çözülüyor!

Karacasu'nun yol sorunu çözüne kavuştu. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Kenan Tabak'ın gündeme taşıdığı Karacasu yolu kamulaştırma konusu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla gündeme alındı.




Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacusu'da kamulaştırma sorunu nedeniyle yıllardır aşılamayan yol sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Kenan Tabak'ın gündeme taşıdığı Karacasu yolu kamulaştırma konusu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla gündeme alındı. Büyükşehir Belediyesi'nin Nisan ayı ikinci toplantısında 12 mahallenin kullandığı Denizli'nin Kale ilçesine bağlantı yolu üzerindeki yaklaşık 3 kilometrelik kısımda bulunan arsalar için kamulaştırma kararı alındı. Karar Karacasu'da sevinçle karşılanırken, CHP'li meclis üyesi Kenan Tabak, Başkan Çerçioğlu ve meclis üyelerine Karacasu'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

Tabak, "Daha önce İl Genel Meclisi üyesiyken bu yolun açılması için 5 yıl uğraştım ama sorun çözülmemişti. Konuyu Çerçioğlu'na aktardım. Çerçioğlu, Karacasu yolu sorununun çözülmesi için talimat verdi. Sorunun çözümü için mecliste kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma tamamlandığında ve yol hizmete açıldığında Karacusu'nun trafiği rahatlayacak" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön