27 / 04 / 2024

Aydın Kemer Mahallesi'ne 23 Milyon TL’lik yatırım!

Aydın Kemer Mahallesi'ne 23 Milyon TL’lik yatırım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’de yatırımlarına devam ediyor. Kemer Mahallesinde yapılacak olan Spor Kompleksinin 23 Milyon TL’lik sözleşmesi imzalandı.




Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’den Buharkent’e yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kemer Mahallesinde yapılacak olan Spor Kompleksinin 23 Milyon TL’lik sözleşmesi imzalandı.


 Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Aydın’a kazandıracak. Kemer Mahallesinde inşa edilecek spor kompleksi sayesinde özelikle çocuklar ve gençler yaz kış su sporları yapma fırsatı bulacak.


17 ilçede bu tip tesisleri açmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Benim için çocuklarımızın geleceği çok önemli.  Geleceğin şampiyonları niye bu tesislerimizde yetişmesin. Fırsat verildiği takdirde çocuklarımız çok önemli başarılara imza atacaktır. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak duracağı, sosyalleşebileceği ve yeteneklerini ortaya koyabileceği tesisleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu


 REHABİLİTASYON MERKEZİ DE OLACAK


27 bin metrekarelik kompleks içinde 6 bin metrekarelik rehabilitasyon merkezi, 50x25 metre ebatlarında açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu, 25x12,5 metre ebatlarında kapalı yarı olimpik yüzme havuzu; tenis kortları, 2 adet tenis antrenman kortu, kafeterya fuaye alanları, spor salonları ile 1 adet restaurant bulunacak.


Aydın Büyükşehir Belediyesi 



Geri Dön