24 / 04 / 2024

Aydın Koçarlı'ya 300 bin TL'lik halı saha!

Aydın Koçarlı'ya 300 bin TL'lik halı saha!

Koçarlı'nın, eskiden belde olan Yeniköy Mahallesi'ne Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekare üzerine modern halı saha yapıldı. Halı sahanın 300 bin TL'ye mal olduğu belirtildi.




Koçarlı'nın, eskiden belde olan Yeniköy Mahallesi'ne Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekare üzerine modern halı saha yapıldı. Halı sahanın 300 bin TL'ye mal olduğu belirtildi. Verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye devam ettiklerini ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, partisinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'yla geçen 7 Haziran'daki genel seçim çalışmaları sırasında birlikte Yeniköy Mahallesi'ni ziyaret ettiklerini hatırlatan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, "O zaman, oradaki vatandaşlar sporu çok sevdiği için bizden halı saha istemişti. Başkanımız Çerçioğlu, bunun üzerine halı saha yaptırma sözü vermişti. Koçarlı Belediyesi olarak sahanın arazisini tahsis ettik. Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'da sözünü yerine getirip, buraya halı sahayı yaptırdı. Yeniköy halkı futbolu seven bir mahalledir. Spor kulübü ve yaptıkları sporlarla tanınan sporcu kimliğine sahiptirler. Bizimde yaptığımız bu hizmet Yeniköy Mahallesi'ne hayırlı, uğurllu olsun" dedi.


Başkan Öztürk, yapımı sırasında çalışmaları sık sık incelediği halı sahada ATV'ye binerek bizzat zemin düzenlemesinde çalıştığını da belirtip, şimdi verilen bu emeklerin karşılığını Koçarlılar'a hizmet olarak sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını da söyledi. Yeniköylüler de spor yapacak bir tesise daha sahip oduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.



Yeni Asır


Geri Dön