28 / 03 / 2024

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.



Aydın'ın Efeler ilçesinde 2014 yılında faaliyete başlayan Aydın Köşk İnşaat, kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede inşaat sektöründe yerini aldı. Almanya'dan memleketi Aydına gelen Yusuf Keser tarafından kurulan Aydın Köşk İnşaat, Almanya'daki yapı kültürünü kente yansıtarak eşi görülmemiş projeleri hayata geçirecek. Kurulduğu yıl temelini attığı 12 daireden ve iki ticari alandan oluşan Delüx Suite'i kente kazandıran Aydın Köşk İnşaat, Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak. 

3 YENİ PROJE Almanya'da inşaat sektöründe önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Aydın Köşk İnşaat Genel Müdürü Yusuf Keser, "Almanya'daki çalışmalarımızın ardından memleketimiz olan Aydın da inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandırmak için firmamızı hizmete açtık. Geçen yıl kurduğumuz firmamızın ilk projesi olan 12 daireden ve iki ticari alandan oluşan Delüx Suite'i tamamladık. Delüx Suite'in ardından Efeler ilçesinin farklı bölgelerinde Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini kısa sürede başlayarak Aydına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

KALİTELİ HİZMET Projelerinin standartları hakkında bilgiler veren Genel Müdür Keser, "Aydın Köşk İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz ve başlamayı düşündüğümüz yeni projelerimizde kira garantisi, merkezi yerden ısıtma, yalıtımlı söve cephe, Fransız balkonu, görüntülü diafon ve kamera, özel süite tasarım, alcıpan ve iç aydınlatma sistemleri ile standartlarımızı oluşturuyoruz. Firma olarak yaptığımız konutları 1 + 1,2+1,3 + 1 ve 4 +1 olarak inşa ediyoruz. Projelerimize Almanya'nın yapı kültürünü de yansıtarak Aydın'ın gelişmesine ve büyümesine firma olarak katkı sağlayacağız. Güven içinde müşterilerimize hizmet vereceğiz. Müşteri memnuiyeti ve kaliteli hizmet anlayışımız doğrultusunda da yeni projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön