27 / 04 / 2024

Aydın Köşk'e yeni hizmet binası!

Aydın Köşk'e yeni hizmet binası!

Aydın'ın Köşk Belediyesi yeni hizmet binasının projesi tamamlanarak yapımına başlandı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bir yılda bitirilecek hizmet binasının ilçenin çehresini değişeceğini söyledi.




Aydın'da AK Parti'nin kalesi olan Köşk'te belediyenin yatırımları tüm hızıyla sürüyor. Ak Partinin gücünü arkalarına aldıklarını ve Köşk'ün projeler ilçesi olduğunu ifade eden Kılınç, şunları söyledi: "Aydın-Denizli Karayolu kenarında Köşk merkez Dörtyol kavşağında bulunan önceleri Kestane Pazarı olarak bilinen 2 bin metrekare arsamızda yaklaşık 5 milyon lira yatırımla 'Köşk Belediyesi Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Proje'mizi hayata geçiriyoruz. Bu projemizle ilçemizin çehresi değişecek. Tüm belediye hizmet birimleri tek çatı altında toplayacağımız yeni hizmet binamız, Altı Eylül İle Serdaroğlu mahallelerine de yeni bir konum merkezi kazandırıp canlılık getirecek. Bir yıl içinde yeni hizmet binasının inşaatını tamamlayıp hizmete açarak Köşklü vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunacağız."



Yeni Asır


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yeni hizmet binasının ilk beton atımını dualarla gerçekleştirdi.

Köşk için büyük bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Kılınç, “Yeni Belediye Hizmet Binası İnşaatımızda ilk beton atımını dualarla kurban keserek gerçekleştirdik. Projemizin Öncelikli Altı Eylül ve Serdaroğlu Mahallesi olmak üzere ilçemiz için yeni bir merkezi canlılık oluşturacak nitelikte. Çalışmamız aralıksız devam ediyor. En kısa zamanda temel atmamızı gerçekleştirerek kısa sürede yeni hizmet binamızı tamamlayıp ilçemiz halkının hizmetine sunacağız.” diye donuştu.

Yeni yapılacak Köşk Belediyesi hizmet binası bin 191,46 metrekare akan üzerine 5 katlı ve 4 bin metrekarelik kapalı alan olarak inşa edilecek. Belediye hizmet Birimlerinin bulunacağı binada 2 adet konferans salonu, sergi salonu, resim atölyesi, müzik odası, otopark, el sanatları bölümü, yemek salonu, bilgisayar ve dil bölümü, mutfak sanatları bölümü, mescit ve kreş bölümlerinin yer alacağı belirtildi. Beton dökümünü gerçekleştiren Başkan Kılınç daha sonra yetkili firma ve işçilerle hatıra fotoğrafı çekildi.


Milliyet


Geri Dön