19 / 04 / 2024

Aydın Köşk'te alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Aydın Köşk'te alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Köşk ilçesi başkan Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor




Aydın'ın Köşk ilçesinde bulunan camiler ve çevreleri, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmaları sırasında camilere ayrıca önem veren Başkan Kılınç, camiler ve çevrelerinde yapılan düzenleme çalışmalarını bizzat yerinde denetledi.


Başkan Kılınç, yaptığı açıklamada; "İlçemiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalarımız kapsamında son olarak Kızılcayer Mahallemizdeki camimizin yeniden inşası için çıktığımız yolda ilk adımlarımızı atıyoruz. Camiimizin yıkım işleminden sonra temel atmasını gerçekleştirdik. En kısa sürede inşaatımızı tamamlayıp, Rabbim buranın ibadete açılışını gerçekleştirmeyi bizleri nasip etsin. İlçemizin hiçbir mahallesinde ve merkezinde bakımsız, eski, yıkık ve düzensiz camimiz kalmayacak. Bu kutsal meknlarımız aslına uygun ve geleceğimizi güzel birer eser olarak kalacak" dedi.


Köşk halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydeden Başkan Kılınç, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Tabiata Saygı, Aklın Vicdanıdır güzel sözüne uygun biçimde ilçemizde hizmet etme gayreti ve çabası içindeyiz. İlçemizin sınırları içerisinde bulunan tüm Parklarımız, Rekreasyon ve yeşil alanlarımız, yol, cadde kenarlarımız ve ağaçlık alanlarımızın sürekli bakım, temizlik ve sulama çalışmalarını yaparak çevreye, yeşile ve doğaya çok önemsiyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön