28 / 03 / 2024

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.



Filiz İnşaat Kuşadası'nda 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Filiz İnşaat, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Zeus Park Villaları serisiyle yakaladığı başarılı çalışmalarına hızla devam eden Filiz İnşaat yeni projesi Zeus Park Prestige Villaları ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, bütçenize uygun villalar inşa eden şirket, öncelikli olarak yeşil alanları fazla tutmaya özen gösteriyor. Peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarıyla projelerine nefes aldırarak aynı zamanda villa sahiplerinin huzurlu zaman geçirmesini sağlıyor. 


TALEP FAZLA 


Daha toprak aşamasındayken Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaların tükendiğini söyleyen şirket yönetim kurulu başkanı Mustafa Filiz, ilk iki projenin tamamlanarak sahiplerine teslim edildiğini, Zeus Park Prestige projesine de çok fazla talep olduğunu belirtti. 


Web:http://www.filizleryapi.com/


Geri Dön