25 / 04 / 2024

Aydın Şengül: Aziz Kocaoğlu kenti dolaşsa sorunları görür!

Aydın Şengül: Aziz Kocaoğlu kenti dolaşsa sorunları görür!

Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir" dedi




 Ak Parti izmir Milletvekili Aydın Şengül. İzmir'de çöp sorunun giderek büyüdüğünü özellikle yol ve refüj kenarlarının pislik içinde olduğunu iddia etti. 

Şengül,  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir.  Sanırım tam olarak dolaşmıyor.  Kendi miskinliğini kente yansıtıyor. Güzel İzmir'imiz bunları hak etmiyor" dedi.   İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerini sürdüren Şengül, kentin çöplük içinde olduğunu savundu. Şengül. "İzmir'de yol kenarları çöplük içinde. Doğru dürüst bir çevre düzenlemesi. temizlik yok" dedi. 

Aziz Kocaoğlu'nun Çöp Arıtma Tesisleri'ni Karşıyaka Yamanlar Dağı eteklerine yapmasının oldukça anlamlı olduğuna da işaret eden Şengül, "CHP en yüksek oyu Karşıyaka'dan alıyor. Nasılsa fazla itiraz olmaz şeklinde hareket ediyor" diye konuştu. 


HaberTürk Egeli


Geri Dön