27 / 04 / 2024

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, Kuşadası'nda 37 tane 2+ 1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.



Müşterilerimize rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyoruz Merkezi Aydın da bulunan Aydın Seramik İnşaat, Germencik'te 17 dönüm arazi üzerinde hazır sıva, inşaat demiri, tarım ürünleri ve petrol istasyonu alanlarında da hizmet veriyor. Germencik'te 60 konutluk projesinin iki bloğunu tamamlayarak ilçe de bir ilke imza daha atan Aydın Seramik, Kuşadası'nda yeni bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor. Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, "Kuşadası'nda 37 tane 2 +1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor. Kütahya Seramik Ana Bayiliği ile Aydınlılara hizmet veren Aydın Seramik, yenilenen mağazası ile bünyesindeki markalar arasına Vitra ve Pilli boya bayiliğini de ekleyerek sektörde gücüne güç kattj. 2015 yılında faaliyetine başladığı demir tüccarlığında, Habaş, İDÇ ve Çebitaş ürünleri ile ölçü kesim hazır demir, firkete, 12 metre boy demir ve çelik hasır satışlanna başladı" dedi. 


EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ 

'Koşulsuz müşteri memnuniyeti' sloganı ile hizmet sektörüne farklı bir bakış açısı getirmeyi hedeflediklerini belirten Helvacı, "Aydın Seramik emin adımlar ile hedeflerini büyütmeye devam ediyor. 

Hayata geçirdiğimiz projeler ile Aydın da inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandırdık. Firma olarak efeler ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi'ndeki özgünkent Yapı Kooperatif ininde tamamlanmasında rol aldık. Zafer mahallesinde 16 tane 1 +1 daireden oluşan projemizi kısa sürede hayata geçireceğiz. Tarım ürünleri ekipman konusunda pamuk toplama makinesi ve silaj makinesi ile bölge çiftçilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi. 


Yeni Asır Ek




Geri Dön