26 / 04 / 2024

Aydın SGK'dan satılık fabrika binası!

Aydın SGK'dan satılık fabrika binası!

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü açık artırma ile Aydın organize sanayi bölgesi içindeki fabrika binasını satacak



Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü açık artırma ile gayrimenkul satacak. Satışa çıkarılan gayrimenkul
Aydın Umurlu Çörüşlü Mevkii'nde 278 Ada 8 Parselde kayıtlı. Toplam arsa alanı 4 bin 997metrekare. Organize sanayi bölgesi içinde, 2. cadde ile 2/3 sokak ve 2/2 sokağın kesiştiği kavşağın köşebaşında.

Satışa çıkarılan taşınmaz Aydın-Umurlu Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü sınırları içerisinde bulunan atölye ve iki katlı idari binadan oluşan fabrika binası. 4 bin 997 bin metrekare arsa üzerinde betonarme karkas yapı. Tek katlı bina 15 yıllık ve inşaat alanı 886metrekare.

Taşınmazın geçici fiyatı 1 milyon TL. Satış  26 Şubat 2010 günü, saat 10.00'da Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nün 1. kat toplantı salonunda (Ramazanpaşa Mh. Hükümet Blv. No:62 Aydın) açık artırma suretiyle yapılacak.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Aydın'da iş kurmak isteyen için fabrika
Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, organize sanayi bölgesinde bir fabrika binasını satacağını açıkladı. Toplam arsa alanı 4 bin 997metrekare olan yapı, atölye ve iki katlı idari binadan oluşuyor. İnşaat alanı 886 metrekare olarak ifade edilen fabrika binasının geçici fiyatı 1 milyon TL olarak belirlendi. Yapılan açıklamaya göre, satış 26 Şubat'ta açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek.
Milliyet


Geri Dön