16 / 04 / 2024

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kaban tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Yavuz Sinan Mahallesi'nde kuruldu.



Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kaban tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak,kendi yaptığı  inşaatları pazarlamak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Ulusal ve uluslar arası sanatsal, müzik organizasyonlar düzenlemek,  -İlgili sözleşmelerde belirtilerek gerek tanıtım bedeli, gerekse komisyon tespiti şeklinde sözleşmeler ile gelir sağlamak. Konusu ile ilgili danışmanlık ve destek vermek. -Televizyon ve müzik programları üretmek veya ürettirmek, uluslar arası alanda yayıncılara, prodüktörlere ve komünikasyon organizatörleri ile reklamcılara hizmet vermek. Reklam ve tanıtım programları ve ürünlerinin her türlü yayın aracı ile yayınlanmasını sağlamak. -Şirket her türlü sinema, TV, video filmlerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, teşhir, pazarlama işlerini yapmak ve yurtiçi, yurtdışında düzenlenen ödüllü, ödülsüz şenlik, festival, panayır, fuar ve pazarlara katılmak, gösteriler düzenlemek. -Her türlü ses ve görüntü kayıt stüdyolarının kurulması, temsilciliklerinin verilmesi, alınması, bunlarla ilgili telif hakkı ihtira beratı gibi taşınmaz hakların satın alınması ve satılması. Sinema ve TV alanında her türlü teknik danışmanlık hizmeti yapmak.



Geri Dön