24 / 04 / 2024

Aydın'a 27 bin metrekarelik spor kompleksi inşa edilecek!

Aydın'a 27 bin metrekarelik spor kompleksi inşa edilecek!

Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak.



Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’den Buharkent’e yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak. Kemer Mahallesi'nde inşa edilecek spor kompleksi sayesinde özelikle çocuklar ve gençler yaz kış su sporları yapma fırsatı bulacak.


Efeler’de heyecanlı bekleyiş


17 ilçede bu tip tesisleri açmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Benim için çocuklarımızın geleceği çok önemli. Geleceğin şampiyonları niye bu tesislerimizde yetişmesin. Fırsat verildiği takdirde çocuklarımız çok önemli başarılara imza atacaktır.Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak duracağı, sosyalleşebileceği ve yeteneklerini ortaya koyabileceği tesisleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu. 27 bin metrekarelik kompleks içinde 4 bin 500 metrekarelik rehabilitasyon merkezi, 50x25 metre ebatlarında açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu, 25x12,5 metre ebatlarında kapalı yarı olimpik yüzme havuzu; tenis kortları, 2 adet tenis antrenman kortu, kafeterya fuaye alanları, spor salonları ile 1 adet restaurant bulunacak.




Milliyet


Geri Dön