18 / 04 / 2024

Aydın'da kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu!

Aydın'da kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu!

Aydın Belediyesi kentsel dönüşümün ilk kazmasını vurdu. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da yakından takip ettiği yıkım çalışmaları kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk ayağı olan Ilıcabaşı Mahallesinde başladı...



Aydın Belediyesi kentsel dönüşümün ilk kazmasını vurdu. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da yakından takip ettiği yıkım çalışmaları kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk ayağı olan Ilıcabaşı Mahallesinde başladı.
'Destekliyoruz'
Ilıcabaşı Mahallesi sakinleri ile birlikte yıkım çalışmalarını izleyen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahalle sakinlerine hitaben," Aydın Belediyesi olarak sizin yanınızdayız. Sizleri çoluk çocuğunuzla sokakta bırakmayız.
Hiç birinizin gözü arkada kalmasın. Kentsel dönüşüm çalışmalarının ardından çok daha sağlıklı, sağlam modern evlerde ve çevre düzenlemesi, peyzajı yapılmış bir mahallede yaşayacaksınız" dedi.
Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na kentsel dönüşüm çalışmalarında destek verdiklerini söyleyen mahalle sakini vatandaşlar, "Bu şekilde yapılacak bir çalışmayı biz de mahalle sakinleri olarak destekliyor, belediye başkanımıza güveniyoruz. Başkanımızın yanındayız" şeklinde konuştular.


Milliyet Ege Ek

Geri Dön