20 / 04 / 2024

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi!

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi!

Aydın'da sorunlu kavşaklar yerinde incelendi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Çine'de Alabanda, hastane ve Cumalı Mahalle kavşaklarında incelemeler yaptı.



AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Çine'de Alabanda, hastane ve Cumalı Mahalle kavşaklarında incelemeler yaptı.

 

K Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile Karayolları l. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'nun akavşaklardaki incelemelerine, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik 

¦JBaa ettL Kavşaklar incelendikten sonra bir basın açıklaması yapan Erdem, şunlan söyledi: "Aydın'da 100 kilometre yol vardı. 12 yılda bu mesafe 320 kilometreye kadar çıktı. Yollar duble olduktan sonra sadece Çine'de değil birçok yerde eskiden geçiş noktası olarak kullanılan bölge ve kavşaklar da can güvenliği açısından sorunlu hale geldi. Bununla birlikte çeşitli istek ve sorunlar oluştu. Maalesef yerel yönetimler imar planı yaparken ileri görüşlü planlar yapmamışlar. Kavşak noktasının nasıl şekilleneceği, dünya standartlarına göre yapılamamış, incelediğimiz bu kavşaklarda Karayollan yetkililerinin makul gördükleri, acaba, zor dedikleri şeyler var. Bu sorun ve istekler uygunsa mesele yok Uygunluk noktasında yetkililer tolerans gösteriyorlar. fakat öyle noktalar var ki bir tabir vardır 'tıbben mümkün değil' Mümkün olmayan bir şeyde de ısrarcı olmak sonuç getirmiyor. 


Biz siyasetçiler halkın isteklerini devletin kurumlanna iletiyoruz. Onlarda sorumluluk alanları ve yetkileri çerçevesinde sorunları çözmeye gayret ediyorlar. Ama her şeyden önce bizim için can ve mal güvenliği." 


"BUNUN VEBALİNİ BENDEN DAHA FAZLA DÜŞÜNÜRLER" 


AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Adnan Menderes Bulvar'ındaki Acil Servis bölümüne geçişi çok uzun mesafede olan Çine Devlet Hastanesi'ndeki bu sorunun önemine dikkati çekti. "Allah korusun bir hasta zamanında hastaneye yetiştirilemezse hepimizin vebali olan bir mesele" diyen Erdem, sözlerini, "Bu Acil Servis önü meselesi, çok önemli bir mesele. Bir hastanın başına 15 saniyelik geç kalmaktan ötürü Allah korusun başına bir şey gelmesi halinde bunun vebalini benden daha fazla yetkililer düşünür. 


Karayolları hassasiyetle çalışıyorlar. 

Ben kendilerini takdir ediyorum" diye konuştu. 


Aydın Denge


Geri Dön