16 / 04 / 2024

Aydınlı Yapı 'dan “A sınıfı yaşam ” dergisi!

Aydınlı Yapı 'dan “A sınıfı yaşam ” dergisi!

İnşaat sektörüne 2009 yılında Solarkent projesiyle iddialı bir giriş yapan Aydınlı Yapı 'nın kaliteli yaşam dergisi “A Yaşam ” yayın hayatına başladı  



İnşaat sektörüne 2009 yılında Solarkent projesiyle iddialı bir giriş yapan Aydınlı Yapı 'nın kaliteli yaşam dergisi “A Yaşam ” yayın hayatına başladı. 2 ayda bir yayınlanacak dergide Aydınlı 'dan haberlerin yanı sıra moda, sanat, teknoloji dünyasından haberler ve ünlü isimlerle röportajlar yer alıyor.

“A Yaşam ” adının, Aydınlı 'nın inşaat sektöründeki vizyonunu hem doğru biçimde hem de sadelikle ortaya koyduğunu belirten Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, “A Yaşam, A kalite sınıfı yaşam alanlarını simgeliyor. Aydınlı Grup çatısı altında Solarkent'le adım attığımız bu sektörde birincil hedefimiz, bizi tercih edenlerin memnuniyetini A kalite projelerle sağlamak. ‘A ' nasıl ki alfabenin ilk harfiyse, Solarkent de bizim inşaat sektöründeki ilk projemiz. Solarkent, Aydınlı Grup 'un ‘ilk 'leri sunma vizyonunun en güçlü örneklerinden biri. Solarkent, A+ enerji sınıfı bir proje. Solarkent'in kendi teknolojisiyle ürettiği elektriği site sakinleri için tasarrufa, kazanca dönüştürecek olması, dergimizin ‘A Yaşam ' adına ilham veren unsurlardan biri oldu. ‘A ' aynı zamanda Aydınlı Grup 'u da simgeliyor ” dedi.

“A Yaşam ”ın ilk sayısında Solarkent Proje Koordinatörü Alpay çepni, ünlü popçu Deniz Arcak, “İnsan Mühendisi ” ve “Yaşam Koçu ” Canan Yolaç 'la yapılmış söyleşiler, “ünlülerin ve bürokratların diyetisyeni ” olarak tanınan Elvan Odabaşı Kanar 'dan sağlıklı yaşam önerileri, TV dizilerinde yaşanan kıyasıya rekabete ilişkin bir analiz yazısı, ev dekorasyonuna ilişkin püf noktaları, yemek tarifleri ile moda ve sanat dünyasından en son haberler yer alıyor.

“A Yaşam ” dergisi, Solarkent sakinleri ve civar bölge halkı ile tüm sektör temsilcilerine dağıtılacak.


Geri Dön