26 / 04 / 2024

Aydınlıspor kendine ait saha istiyor!

Aydınlıspor kendine ait saha istiyor!

TOTAKDER Yönetim Kurulu, ziyaret sırasında Aydınlıspor Kulübü Başkanı Hakan Tuzun. Başkan Yardımcısı Ali Kılıç, Yönetici ve Antrenör Adem Biber Cengiz Durmaz'la sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.



TOTAKDER Başkanı Abdurrahman Yeşildağ, kurmuş oldukları derneğin faaliyetlerinden bahsetti ve bu arada iki çocuğunu Aydınlıspor'a güvenle teslim ettiğini söyledi. 


Çocuklarının lisanslı futbolcu olarak yetiştiklerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeşildağ, TOKİ'dc çocukların Aydınlıspor Kulübü'nc üye olmalarım. sportif faaliyetlerde bulunmaları için elinden geleni yapacağını kaydetti. 


Aydınlıspor Kulüp Dernek Başkanı Hakan Tuzun ise. amaçlarının çocukların geleceğini güvence altına almak olduğunu, sportif faaliyetlerde bulunan gençlerle sporun dışında eğitim vc sosyal faaliyetler yaptırdıklarını vc lisanslı futbolcular yetiştirdiklerini söyledi. Bir başka amaçlarının çocuktan kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu hatırlatan Başkan Tuzun, daha aktif olabilmek için bir sahaya ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bu sorunu Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yacızı'ya ilettiklerini vc olumlu yanıt aldıklarına dikkat çeken Hakun Tuzun, saha sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını ümit ettiklerim söyledi. 


Mercek Haber


Geri Dön