20 / 04 / 2024

Aydoğan İnşaat Avrupa’ya otelle girecek!

Aydoğan İnşaat Avrupa’ya otelle girecek!

Bugüne kadar Anadolu Yakası’nda birçok başarılı projeye imza atan Aydoğan İnşaat, yeni projeleri Aydoğanpark Tuzla’yı da satışa sundu. Tuzla, Kurtköy ve Beykoz’da da arsa yatırımları bulunan firma Avrupa Yakası’nda da otel yapmayı planlıyor..



İstanbul Anadolu Yakası’nda Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye ve Moda gibi yerlerde projelere imza atan Aydoğan İnşaat, Tuzla’daki yeni projesi Aydoğanpark Tuzla projesini de görücüye çıkardı. Bugün itibariyle resmi olarak satışa sunulan Tuzla Aydoğanpark projesinde fiyatlar 180 bin TL’den başlıyor 600 bin TL’ye kadar yükseliyor. 


Metrekaresi 2 bin 750 TL

Tuzla İstasyon Caddesi’nde 19 bin 810 metrekare alan üzerinde yükselen Aydoğan Park Tuzla projesi 6 bloktan oluşuyor. Toplam 118 konuttan meydana gelen  projede 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 daire seçenekleri yer alıyor. Projede büyüklükleri 65 ile 230 metrekare arasında değişen daireler metrekaresi 2 bin 750 TL’den satışa sunuluyor. 


Peşinde yüzde 5 indirim

Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu Aydoğanpark Tuzla projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğan Park Tuzla’nın sosyal olanakları arasında ise fitness, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, sauna, çocuk parkı,  çocuk yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. 


Aydoğan İnşaat Avrupa’ya otelle girecek!


Aydoğanpark Tuzla projesinde 2 bin 750 TL’den başlayan metrekare fiyatlarının proje bitimine kadar minimum 3 bin 500 TL’lere kadar yükseleceğini belirten Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, projenin hem yatırım hem de oturum amaçlı tercih edilebileceğini söyledi. 


Anadolu Yakası’nda yatırıma devam

Bugüne kadar Caddebostan, Suadiye, Ataşehir ve Moda gibi Anadolu Yakası’nın önemli lokasyonlarında proje geliştirdiklerinin altını çizen İrfan  Aydoğan, yatırımlarına Anadolu Yakası’nda devam edeceklerini söyledi. İrfan, Beykoz, Kurtköy, Tuzla ve Zonguldak’ta arsa yatırımlarının olduğunu da sözlerine ekledi. 


Avrupa Yakası’na otel

2015’te Aydoğan Park Tuzla projesinin teslimlerinin tamamlanmasından sonra Avrupa Yakası’nda da bir otel projesi hayata geçirmeyi planladıklarının altını çizen İrfan Aydoğan, konut yatırımlarımıza uzun süre Anadolu Yakası’nda devam edeceğiz. Ama Avrupa Yakası’nda da otel yapma planımız var. Araştırmalarımız devam ediyor” dedi. 


Aydoğanpark Tuzla hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Aydoğan İnşaat Avrupa’ya otelle girecek!


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön