29 / 03 / 2024

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Firma: Aydoğan İnşaat

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.



Yaklaşık 30 yıldır Anadolu Yakası’nın en gözde lokasyonlarında yaptığı butik projelerle adını duyuran Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı. 


Aydoğanpark ve İstasyonpark. Diğer tüm  Aydoğan İnşaat  projelerinde olduğu gibi lükse dair her şeyin bir arada sunulduğu ve A plus kalitedeki inşaat malzemeleriyle yapılan projeler, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla ön plana çıkıyor. 1701 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselen Aydoğanpark Göztepe’de 3 tanesi dubleks daire olmak üzere 43 daire bulunuyor. Her katta 3 daire bulunan ve 14 katlı projede, daireler 3+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı. Dairelerin brüt metrekareleri ise 127-247 metrekare arasında değişiyor. 


Diğer bir kentsel dönüşüm projesi olan İstasyonpark Göztepe ise 13 katlı, 26 dairelik bir proje. İstasyonpark’ta ise her katta 2 daire bulunuyor ve dairelerin 2 tanesi dubleks olarak tasarlandı. Yine 3+1 ve 4+2 şeklinde tasarlanan dairelerin brüt metrekareleri 127 ve 237 metrekare arasında değişiyor.


Gerek İstasyonpark Göztepe gerekse de Aydoğanpark Göztepe projelerinde çocuk oyun alanı, toplantısı odası ve her daire için 2 araçlık otopark sunuluyor. Teslim tarihleri Haziran ve Ekim 2017 olarak belirlenen İstasyonpark Göztepe ve Aydoğanpark Göztepe projelerinin metrekare satış fiyatları ise 3500 Dolar’dan başlıyor.


Web: http://www.aydoganinsaat.com/



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Yaklaşık 30 yıldır Anadolu Yakası'nda yaptığı butik projelerle tanınan Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde Aslanpark Erenköy'den sonra Göztepe'de Aydoğanpark ve istasyonpark projelerine başladı. Aydoğanpark Göztepe'de üçü dubleks daire olmak üzere 43 daire bulunuyor. Her katta 3 daire bulunan 14 katlı projede, daireler 3+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı, istasyonpark Göztepe ise 13 katlı, 26 dairelik bir proje. Her iki projenin m2 satış fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor. 


Ekonomist



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Aydoğan İnşaat, Göztepe'de iki yeni projeye start verdi. Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, her iki projenin de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edildiğini söyledi. 


Aydoğanpark Göztepe, hızlı trene 200 metre uzaklıkta yer alırken, İstasyonpark Göztepe projesi hızlı trenin bitişiğinde inşa ediliyor. Teslim tarihleri Haziran ve Ekim 2017 olarak belirlenen her iki projenin metrekare satış fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor. 



Yeni Şafak


Geri Dön