19 / 04 / 2024

Aydoğanpark Tuzla'da metrekare birim fiyatı 2 bin 750 TL'den başlıyor!

Aydoğanpark Tuzla'da metrekare birim fiyatı 2 bin 750 TL'den başlıyor!

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor...



AYDOĞAN İnşaat, Tuzla'da hayata geçirdiği Aydoğanpark Tuzla projesiyle Tuzla'ya farklılık katıyor.

 

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 


2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve işçiliğiyle dikkat çekiyor. Tuzla'nın İstasyon Caddesi'nde 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında, iki parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla'da, toplamda altı blok ve 118 daire bulunuyor. 


Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla'da metrekare satış fiyatı ise 2 bin 750 TL'den 3 bin 500 TL'ye yükselerek alıcısını kara geçirdi. 

Aydoğanpark Tuzla, İstanbul'un en büyük yedi projesi arasında gösterilen marinaya ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Kısa sürede değerine değer katan ve Tuzla'da yeni bir yaşamın startını veren Aydoğanpark Tuzla için Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Aydoğanpark Tuzla projemizle, mahalle hayatını yeniden canlandırmaya devam ediyoruz. 


Dürüstlük, güven ve kalite anlayışımızla çıktığımız bu yolda, yaklaşık iki ay gibi kısa bir sürede projemizin yüzde 45'inin satışını gerçekleştirdik. 


Bu yoğun ilgi ve firmamıza duyulan güven için tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 


Ticari Hayat Gazetesi 


Geri Dön