29 / 03 / 2024

Aydoğanpark Tuzla'da son 5 ay! Metrekaresi 3 bin 500 lira!

Aydoğanpark Tuzla'da son 5 ay! Metrekaresi 3 bin 500 lira!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015’de değil, Mart 2015’de kavuşacaklar.



Mahalle hayatını yaşatan butik projeleriyle adından söz ettiren ve yaklaşık 30 senedir İstanbul Anadolu Yakası’nın çeşitli lokasyonlarında birçok projeye imza atan Aydoğan İnşaat, yıl içerisinde Aydoğanpark Tuzla projesiyle adından sıkça söz ettirmişti. Metro, hızlı tren gibi ulaşım ağlarının genişlemesi sayesinde İstanbul’un en merkezi ilçesi konumuna gelecek ve Türkiye’nin en önemli marina projesine ev sahipliği yapacak Tuzla’da hayata geçirdiği Aydoğanpark Tuzla, Tuzla’nın çehresini değiştirdi. Lüksün tüm konforunu alıcılarına yaşatacak Aydoğanpark Tuzla, Aydoğan İnşaat’ın kaliteli ve güvenilir inşaat ilkesinin tüm detaylarını yansıtıyor. Satışa çıktıktan sonra sadece 2 ay gibi kısa bir sürede Aydoğanpark Tuzla’nın yüzde 45’i satılmış ve teslim tarihi ise Haziran 2015 olarak belirlenmişti. Kule vinç, endüstriyel kalıp sistemi, güvenilir, kaliteli ve hızlı işçilik anlayışı sayesinde projenin teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Mart 2015’de teslimi yapılacak Aydoğanpark Tuzla’da dairelerin metrekare satış fiyatı ise 3.500 TL’den başlıyor.


Marinaya yürüme mesafesinde

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A’dan Z’ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla’da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Tuzla’nın kalbi sayılacak İstasyon Caddesi’nde 19.810 metrekarelik inşa alanında, 2 parsel üzerinde yükselen Aydoğanpark Tuzla’da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla, İstanbul’un en büyük 7 projesi arasında gösterilen marinaya ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Kısa sürede değerine değer katan ve Tuzla’da yeni bir yaşamın start’ını veren Aydoğanpark Tuzla hakkında detaylı bilgi almak için www.aydoganparktuzla.com internet sitesi incelenebilir ya da 444 4 071 telefon numarası aranabilir.

 



Geri Dön