26 / 04 / 2024

Aydos Country: Yeşile ve oksijene doyacağınız bir yaşam!

Aydos Country: Yeşile ve oksijene doyacağınız bir yaşam!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası ’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country, orman havasıyla sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.




AYDOS COUNTRY HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE AVANTAJLAR İÇİN TIKLAYINIZ



Tıp dünyasının saygın dergilerinde son dönemde yayınlanan araştırmalarda, ormanlık bölgelere yakın yaşayanların birçok riskten korunabildiğine dair makaleler yer alıyor. Bol oksijen kaynağı sunan bu bölgeler özellikle çocuklar ve yaşlılar için tavsiye edilirken, sağlığına ve dinç kalmaya dikkat eden her yaştan insan için de önemli bir seçenek sunuyor.


İstanbul’un oksijeni en bol projesi 

Sadece yeşil çamın en iyileriyle değil meşe, kayın, sedir ve kavak ağaçlarının da en iyileri Aydos Country’nin yanı başında yer alıyor. Şehrin gürültü ve stresinden uzak, country tarzı bir yaşam fırsatı sunan projede, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip country tarzı özel dekorasyonlu 900 daire yer alıyor.


Özel Ödeme seçenekleri:

Aydos Country’de 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri 236.000 lira ile 1.054.000 lira arasında satışa sunuluyor. Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 10 +  5 indirim avantajı da devam ediyor.

     

Ödeme planında,

1+1, 2+1, 3+1 dairelerde 10 bin TL peşinat 

4+1 dairelerde 20 bin TL peşinatla,

İlk ara ödemesi Kasım 2015’de  

İkinci ara ödemesi Şubat 2017’de 

30 ay sabit ve 1.652 TL’den başlayan aylık ödemelerle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.    


Web: http://aydoscountry.com/


projeye sor



Geri Dön