19 / 04 / 2024

Ayhan Arık kimdir?

Ayhan Arık kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık kimdir? Ayhan Arık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Arık, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Ayhan Arık...



Ayhan Arık kimdir?

Ayhan Arık, 1971 yılında İstanbul`da doğdu. İlkokulu ve orta okulun bir kısmını İstanbul`da, orta okulun bir kısmını Salihli-Manisa`da, liseyi Salihli Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladı. 


Yüksek lisansı Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalında esnek üstyapı konusunda tamamlamış olup doktoraya ise aynı anabilim dalında rijit üstyapı konusunda devam etmektedir. 


Lisans eğitimini tamamladıktan sonra 1994-2006 yılları arasında Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. 


2006 yılı başında Balıkesir Bayındırlık ve İskân Müdürlüğüne geçiş yapmış, bu kurumda kontrol mühendisi, şube müdürü, müdür yardımcısı ve vekil il müdürü görevlerinde bulundu.


Daha sonra 2011 yılında Balıkesir İl Özel İdaresine geçiş yapmış ve yeni kurulan Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünde birim müdürü olarak atanmıştır ve halen bu görevine devam etmektedir. 


Arık evli ve iki kız çocuk sahibidir.





Geri Dön