20 / 04 / 2024

Ayhan Gider'den Çanakkaleli işçilere TOKİ sözü!

Ayhan Gider'den Çanakkaleli işçilere TOKİ sözü!

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ’den ev sözü verdi...




AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ’den ev sözü verdi. 


Gider, “Bu konuda talepler geliyordu. Milletvekilimiz Bülent Turan  TOKİ  Başkanımızla görüştü. Yer gösterildiğinde TOKİ hemen çalışmalara başlayacak. Buradan müjdeyi ben veriyorum” dedi.


AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, Kamuda çalışan taşeron işçilerle, kahvaltıda bir araya geldi. Burada, kahvaltıya katılanlara tek tek görüşerek selamlaşan Gider, daha sonra bir konuşma yaptı. Salonda bulunan herkesin çalışma arkadaşı olduğunu hatırlatan Gider, “Benim hayatımın 27 yılı, devlet memuriyetiyle geçti. Bu da çok uzun bir süre. Dolayısıyla hiçbir olaya sizden farklı bakmam söz konusu değil. Siz hangi sıkıntıları yaşadıysanız, geldiğim yer itibariyle ben de aynı sıkıntıları yaşadım. Doğduğumuzdan beri farklı bir hayatımız olmadı. Siz köy ilkokulunda okurken, ben kolejde okumadım. Sinekçiliyim, ilkokulu, orta okulu köyümde okudum. Liseyi Devlet Parasız Yatılı okudum, üniversiteyi çalışarak Adana’da okudum, geldim burada birlikte mesai yaptık. Klasik politikacı, mikrofonu aldığı zaman ‘Ben sizi biliyorum, ben sizin içinizdenim’ gibi bir şey anlatma ihtiyacı hissediyor. Ben bunu hissetmiyorum çünkü bunu herkesin bildiğini düşünüyorum. Sizin ana probleminizin, kendi ailemin içindeki taşeron işçilerden de biliyorum. Ana problemin güvenlik olduğunu biliyorum. Ne demek güvenlik? Yani ‘Ben yarın işime gidebilecek miyim? Yarın benim garantim olacak mı?’ bununla ilgili de kadro talebinizin olduğunu biliyorum. Sizin talebiniz gelmeden ben ileteyim; Hükümetimizin bununla ilgili zaten bir programı var. Seçilip Ankara’ya gidersek bunun takipçisi olacağım. Otururken bir arkadaşım, ‘TOKİ ile ilgili bir çalışma yapılabilir mi?’ diye sordu. TOKİ başkanı Bülent beyin arkadaşı. Bende Bülent beye mesaj attım. Kendisi TOKİ başkanımızla görüşüp cevap verdi. Belediyeden yer temin edilebildiği takdirde hemen getireceğini söyledi. Buradan size bu müjdeyi de vermiş olayım” diye konuştu.


Seçim sürecine de değinen Gider, “Biz sizden partimiz veya şahsımızın için oy istemiyoruz. Biz sizden bugün memleket için oy istiyoruz. Ülkemiz, milletimiz için oy istiyoruz. Çünkü gördük ki, 7 Haziran’dan sonra hafif bir sallantı olduğunda dahi, memleketin üzerinde kimlerin emelleri varsa hepsi saldırıya geçti. Ben inanıyorum ki, burada bulunan arkadaşlarımız, memleket sevdalısı dostlarımız. 1 Kasım’daki tercihlerini de ülkelerinden, milletlerinden, memleketlerinden yana yapacaklar ve istikrarın devamı yönünde oy kullanacaklardır diye düşünüyorum” dedi.


Hürriyet


Geri Dön