29 / 03 / 2024

AYİD yeşil bina ve enerji verimliliğine odaklandı!

AYİD yeşil bina ve enerji verimliliğine odaklandı!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), "Yeşil Kent: Enerji Verimliliği" paneliyle sektör temsilcileriyle bir araya geldi. AYİD'in 250 üyesinin katıldığı panelde, yeşil binalar ve enerji verimliliği konuları konuşuldu.



Sağlıklı kentleşmenin önündeki engellerin kaldırılması için çalışmalar yapan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), "Yeşil Kent: Enerji Verimliliği" paneliyle sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 


AYİD'in 250 üyesinin katıldığı panelde, yeşil binalar ve enerji verimliliği konuları konuşuldu. AYİD'in çağdaş şehirleşme modelleri yaratılmasına katkı sağlamaya, tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya hazır olduğunu belirten AYİD Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Hakan Şişik, "Bunun için ilk başlangıç noktamız olarak iş güvenliğini belirledik. 1 Temmuz itibariyle iş güvenliği ve işçi sağlığı sertifika programlarına başlıyoruz. Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu program sonrasında verilecek sertifikalar, Avrupa Birliği standartlarında geçerli olacak" dedi. 


Ekonomist 


Geri Dön